lletras

Bloc adherit al Centre d'Estudis Lillet (CEL)

miércoles, 10 de febrero de 2016

FC.POBLA - Part II (Anys 60's i 70's)

Els anys 60
A principis dels anys 60 es va deixar de jugar al camp del Firal i, després d'uns anys sense futbol, es va acondicionar el Pla dels Cascalls (a Ventaiola) com a terreny de joc.
 Carnet de soci dels anys 60.
Carnet d'entrenador de Ramon Bonet Pont, "Quico Lins".

Equip infantil.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Joan Saus, Jesús Zapatero, Juan Ramos, Joaquim Trafí "Xurrero", Xavier Fàbregas, Rafael Espinosa, Ceballos, Josep Cosp "Pasillo", Catalino i Joan Pertiñez.
L'any 1963 uns socis van vestir de blanc als infantils-juvenils.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: A.Casals "Barnola", F.Camacho, M.Guillemes, I.García, J.Cortina, J.Vaqué "Music", A.Serra "Canyelles", F.Fernández, J.Pons Roma, R.Ramos i J.Capdevila Picas.
Equip de Juvenils.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Ramon Serra I "Carranxo", José Luis Ureta, Juan Pertiñez, José Ilarza, Àngel Solé "Cantorra", Josep Prat, Joaquim Trafí "Xurrero",?, Juan Valenzuela, J.Serra II "Carranxo" i J.Capdevila Picas.
Dos equips. Un de juvenils.
Equip de Juvenils.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.Mills, R.Ramos, J.Cortina, E.Pujals, A.Casals, S.Muñoz, J.Roset, J.Casanova III "Mateuet", J.Casanova I "Mateuet", J.Cabanas i J.Casanova II "Mateuet".
Equip del FC.Pobla.
Dos equips de juvenils.
Equip de juvenils amb l'equipament de ratlles vermelles i blanques.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: R.Serra I "Carranxo", J.A.Ureta, P.Pérez, J.Roset, J.Cortina, F.Camacho, A.Casals "Barnola", J.Capdevila Picas, J.Rosell, F.García i M.Guillemes.
Equip de juvenils amb l'equipament de ratlles vermelles i blanques.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: ??, R.Serra I "Carranxo", J.A.Ureta, P.Pérez, J.Roset, J.Cortina, F.Camacho, ??, A.Casals "Barnola", J.Capdevila Picas, J.Rosell, F.García i M.Guillemes.
Un altre equip de juvenils.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: R.Serra I "Carranxo", Rogelio, J.Casals, F.García, J.M.Francàs, J.A.Ureta, J.Casanova II "Mateuet", J.Serra II "Carranxo", el nen Jordi Serra "Carranxo", Chinchilla, Aurelio Perea i Eloy Perea.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: E.Pujals, J.Curtichs, J.Valero, ?, "Perdiu", E.Capdevila Picas, ?, J.L.Artigalàs, J.Roset, J.Vaqué "Music" i J.Trafí "Xurrero".
Any 1966
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Prats, J.M.Serrat "Brulla", J.L.Ureta, Carbonell, L.Pons, Vidal "Canibal", L.Solà "Tintorer", J.Viñas "Pep Rector", E.Capdevila Picas, J.Prat, J.Zapatero,
J.Ilarza i Cordobés.
El mateix dia de l'any 1966 celebrant el triomf.
A la foto de dalt i veiem a J.M.Serrat "Brulla",a la seva esquerra J.L.Ureta i darrera Prats.
El mateix dia de l'any 1966 celebrant el triomf.
J.M.Serrat "Brulla", al seu darrera J.L.Ureta. A la seva esquerra: Carbonell, L.Pons amb el número 9 i al costat del número 2, el porter Vidal "Canibal".
D'esquerra a dreta i de dalt a baix:
R.Galisteo, I.Zaballa, J.L.Ureta, R.Sellas, E.Capdevila Picas, T.Amado, À.Torner "Cerilla", À.Solé "Cantorra", A.García "Corisa", Ferrer "Frederic", J.Casanova "Mateuet" i L.Pons.
Al camp del Bagà.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: E.García (entrenador), Gutiérrez, À.Solé "Cantorra", I.Zaballa, J.L.Ureta, J.Cortina, José Luis, M.Nájar, J.Canudas (vestit de carrer), J.Zapatero, J.Casanova "Mateuet", L.Anfruns, E.Capdevila Picas, J.M.Serrat "Brulla", J.Trafí "Xurrero", Martinez i J.Pons (segón entrenador).  
El mateix dia al camp del Bagà.
D'esquerra a dreta: L.Anfruns, J.L.Ureta, I.Zaballa i E.Capdevila.
Al camp del Bagà.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Gutiérrez, J.L.Ureta, À.Solé "Cantorra", M.Nájar, R.Amils "Feliquets", I.Zaballa, Martí Font, L.Pons, J.Trafí "Xurrero", Sales i L.Anfruns.
Al camp del Caserres.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.L.Artigalàs, Prats, Molina, J.L.Ureta, Morgado, Esteve, F.Ruiz (massatgista), J.Valenzuela, J.Vaqué "Music", E.Capdevila Picas, J.Ilarza, J.Prat i Dordas.
                                            Equip del F,C,Pobla al Pla dels Cascalls.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Esteban Ortega (va estar fitxat poc després per el R.Madrid), J.L.Ureta, J.M.Serrat "Brulla", R.Sellas, José Luis, J.Perarnau, J.Menéndez "Juan Malo", A.García "Corisa", J.Ilarza, E.Capdevila Picas, À.Solé "Cantorra", J.Prat i L.Pons.
Al camp de Sant Julià de Cerdanyola.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Merín, J.Giner "Jimi", J.Canudas, M.Nájar, Gutiérrez, À.Solé "Cantorra", Valero, J.Graus "Ros del Monestir", J.Trafí "Xurrero", J.M.Serrat "Brulla", ?, M.Arrufat i Martínez.
Al camp del Bagà.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: À.Torner "Cerilla", ??, À. Solé "Cantorra",?, J.M.serrat "Brulla", J.L.Ureta, ??, J.Graus "Ros del Monestir", A.García "Corisa", J.Zapatero, J.Prat i ??.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix:A.García "Corisa", Prats, J.Ilarza, J.L.Ureta, Morales, J.Menéndez "Juan Malo", J.Viñas "Pep Rector", "Tintorer", J.Trafí "Xurrero", Ferrer "Frederic", J.Valenzuela, À.Solé "Cantorra", Vitalino i J.Resplandí.
Camp del Borgonyà.
De dalt a baix i d'esquerra a dreta: À.Torner "Cerilla", ?, À.Solé "Cantorra", Ilarza, Prats, Morgado, J.Menéndez "Juan Malo", J.Trafí "Xurrero", A.García "Corisa", J.Valenzuela, F.Ferrer i Vitalino.
Mitjans dels 60.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: F.Vivancos, A.Casals "Barnola", R.Vilalta "Patxatxa", J.A.Ureta, Canal, J.Fernández, J.Capdevila Picas, J.Ilarza, I.Zaballa, J.Prat i Fleitas.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.Casanova "Mateuet", J.Prat, I.Zaballa, J.L.Artigalàs, J.Camprubí "Creuet", Castillo, R.Bonet "Quico Lins" (entrenador), Rogelio, J.Capdevila Picas II, E.Capdevila Picas I, J.Zapatero i R.Serra I "Carranxo".
Camp del Camprodón
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: R.Ramos, J.Serra II "Carranxo", I.Zaballa, J.L.Artigalàs, J.Puig, F.Vivancos, "Tintorer, J.Vaquer "Music", M.Ruiz "Miguelín", J.Casanova "Mateuet", E.Capdevila Picas i J.Prat.
Camp de la Colonia Guixaró.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Tortosa (afeccionat), J.Valenzuela, J.A.Ureta, J.Prat, R.Ramos, J.Puig, J.L.Artigalàs, Morales, F.Vivancos, J.Ribera, M.Ruiz "Miguelín", R.Serra I "Carranxo", Rogelio i I.García.
Camp del Bagà
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: A.Jordà (vestit de carrer), F.Vivancos, J.Serra II "Carranxo", "Tatín", Prats, I.Zaballa, Júlio, J.Valenzuela, J.M.Serrats "Brulla", J.Vaque "Music", M.Ruiz "Miguelín", J.Casanova "Mateuet", J.Prat, R.Serra I "Carranxo" i J.Puig.
Equip de veterans.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: S.Casals "Xirana", J.Sellas, À.Viñas "Rector", V.Rovira "Ros", J.Martinez, J.Vilella, J.Bretcha, A.Subirana, "Sevillano", L.Pons i À.Armenteras.


El porter F.Vivancos.
De celebració a Cal Roset.
Alguns futbolistes de Campdevànol venien a jugar amb el FC Pobla. A la foto: Dordas, Molina i "Carnicer".
El retorn del futbol a La Pobla fou molt ben rebut, pancarta inclosa.
Juvenils del FC.Pobla 
L'any 1967 es van construir unes casetes al Pla dels Cascalls per a vestidors dels jugadors.
Dia de la inauguració de les casetes.
Al davant, l'alcalde de l'època, Eugenio de la Peña. DarreraMn. Josep Caus, seguit del veterinari Celedonio García, acabat d'arribar a La Pobla.
Mn. Caus beneint l'instalació. A la dreta, l'alcalde i al fons, el President del FC. Pobla Joan Torner. A l'esquerra, Mn. Carles García i darrera l'Àngel Francàs "Escaleta".
El dia 10 de Setembre de 1967 es va fer un partit d'homenatge a Mn.Carles García.
Partit d'homenatge a Lluis Pons.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.Valenzuela, P.Cubillas, Picas I, Vergés, Prats, I.Zaballa, J.Puig, J.L.Artigalàs, Ramos I, Coronado I, Serra I "Carranxo", Tenas (àrbritre), Coronado II, Casanova II "Mateuet", Picas II, Zapatero, Morales, Casanova I "Mateuet", Prat, Valero i Ramos II.
 El capità de l'equip de La Caixa, Fariñas, J.Zapatero i À.Solé "Cantorra" portant de la má al nen Lluis Pons junior. A la dreta, Lluis Pons i el delegat de La Caixa a La Pobla, Joan Balaguer.
El delegat federatiu de la zona de Manresa fent entrega d'un trofeu de record a Lluis Pons. Asseguda, la seva esposa, Duli.

Els any 70
L'any 1970 es va produir un canvi de Junta.
D'esquerra a dreta: Joan Barnola, Lluis Solà "Tintorer", Joan Torner (que deixa la presidencia) i Antonio Gallego, el nou president del Club.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.Serra "Llauner", R.Serra I "Carranxo", J.Casanova II "Mateuet", J.Coronado, J.M.Alsina, Valero, P.Cubillas, C.Campà, A.García, J.Espelt "Tatona", J.Casanova I "Mateuet", J.Camprubí "Creuet" i E.Capdevila Picas.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.Pons "Caló", J.Barnola, J.Arolas "Melo", C.Serra, J.Companyó, R.Casals "Barnola", M.Mesa, J.Puig, J.Soler "Sila", J.Espelt "Tatona"i R.Viñas "Rector" o "Canari".
Any 1976.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.Pons "Caló", J.Puig III, J.Zapatero, J.Puig I, Pino, L.Casals, P.Cubillas, R.Puig II, ?, ?, ?, ?.
Equip juvenil al camp del Ripoll - Any 76 o 77.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.García "Quini", M.Reyes, J.J.Planes, J.Romero, G.Ramos, M.Pachón, J.S.Casals, J.Cases (delegat), R.García, C.Orriols "Peret-xicó",J.M.Parrilla, L.Boixader, M.Gaite, J.Pons Jané, J.L.Carol i R.Casas.
Equip juvenil. Any 76 o 77.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: J.García "Quini", M.Pachón, J.M.Parrilla,M.Reyes, A.Coronado, J.Cunill, P.Cubillas (delegat), R.Altarriba, L.Boixader,C.Orriols "Peret-xicó", J.S.Casals, J.Pons Jané, J.L.Carol i J.J.Planes.
Equip juvenil al camp de l'Avià. Any 76 o 77.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: M. Puigcorbé "Raleta", J.García "Quini", J.Cunill, M.Reyes, R,García, J.M.Parrilla, M.Pachón, J.Cases (delegat), J.E. Soriano, C.Orriols "Peret-xicó", J.Pons Jané, J.S.Casals, R.Altarriba, L.Boixader i J.L.Carol.
El 28 de Novembre de 1975 en un ple ordinari de l'ajuntament es va parlar sobre l'adquisició d'un terreny per fer-hi un nou camp de futbol i zona esportiva. El lloc escollit va ser a Comafiguera, en una propietat de Martí Solé Orriols "Cantorra", pel preu de 125.000 pessetas. Encara haurien de passar uns quants anys per veure'l construit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deixa el teu comentari